8.0
Merk3D Robotics
TypeQuadcopter
Vliegtijd25 Minuten
CameraJa
GimbalJa meer specs
Beoordeling8.0(1 reviews) lees reviews

Prijzen voor 3D Robotics Solo

Geen prijzen beschikbaar


Informatie over 3D Robotics Solo

De 3D Robotics Solo is de eerste smart drone ter wereld. Het onbemande luchtvaartuigje kan volledig autonoom vliegen terwijl jij je richt op het maken van een mooie drone video. De quadcopter heeft een vliegtijd van ongeveer 25 minuten en is uit te rusten met een gimbal speciaal voor de GoPro Hero actiecamera's.

Vliegmodi

Via de Solo app stel je gemakkelijk de instellingen bij zodat de drone precies vliegt hoe jij dat wil. Je kunt in de App een keuze maken tussen verschillende vliegmodi; Selfie, Cable Cam, Orbit, Follow en GPS Flight. Ook kun je per vliegmodi de vlieg hoogte en afstand instellen.

Selfie
De drone vliegt van je af of naar je toe met jou gecentreerd in het beeld. Zo maak makkelijk de perfectie dronie.

Cable Cam
De drone vliegt op een vooraf door jou bepaalde lijn. Tijdens de vlucht kan je je volledig focussen op het maken van de perfecte drone video.

Orbit
Selecteer een punt op de kaart. De drone vliegt er vervolgens een rondje omheen met de camera gericht op het punt.

Follow
De drone volgt je overal waar je gaat. Dit doet hij door gebruik te maken van het GPS signaal.

GPS Flight
In GPS Flight mode maak je een vluchtroute die de drone vervolgens aflegt. Onderweg kan je de camera besturen waardoor je de perfecte drone video kan maken.

Remote Controller

Natuurlijk is het ook mogelijk de besturing handmatig te regelen. Dit doe je via de meegeleverde remote controller die speciaal voor de 3DR Solo is ontwikkeld. De controller beschikt over een 1 GHz processor en een Wifi module. Hierdoor zie je direct op je smartphone of tablet wat je aan het filmen bent. Daarnaast is de controller voorzien van handige knoppen zoals de Return and Land at Home, Auto Takeoff and Auto Land knoppen.

Zwarte doos

De controller is tevens de zwarte doos van de drone. Hier wordt ruim 20 keer per seconde informatie over de vlucht opgeslagen. Zo krijg je direct de melding op je scherm wanneer iets dreigt verkeerd te gaan. Hierdoor kan je meteen ingrijpen en een crash voorkomen.

Specificaties
De 3D Robotics Solo haalt met de 14.8V 5200mAh LiPo accu een vliegtijd van ongeveer 25 minuten. Wanneer je de gimbal en camera gebruikt wordt deze vliegtijd verkort naar 20 minuten. De Solo haalt een topsnelheid van 88 km/h.

Drones

Via de drone vergelijker op DRONES.nl vergelijk je eenvoudig verschillende drones op basis van specificaties en prijzen.

Natuurlijk kun je ook professionele quadcopters zoals DJI Inspire 1 en DJI Spreading Wings vergelijken met alle populaire drones, zoals: DJI Phantom 3 Professional, 3DR Solo, Yuneec Typhoon H en vele andere drones.

Ook FPV racing drones vind je in het overzicht met drones. Bekijk de specificaties van snelheidsmonsters zoals: TBS Vendetta, ImmersionRC Vortex, Walkera Furious 320 en andere FPV racers.

Top drones

Sitemap

[message]

Close