Het eerste grote nationale toernooi in het vernieuwde Thialf stadion in Heerenveen staat voor de deur. Het Nederlands Kampioenschap afstanden. In opdracht van het Thialf maakte de jongens van Drone Flight een promo video. Hiervoor moesten zij extreem vroeg uit bed komen zodat er nog geen toeschouwers aanwezig waren. thialf-stadion-heerenveen-quadcopter-dji-inspire-1-drone-flight-friesland-nk-afstanden-2015.

Apparatuur

De vluchten in het schaatsstadion zijn uitgevoerd met verschillende DJI Inspire 1’s. Vanaf de grond maakten de filmmakers gebruik van de DJI Ronin-M. Ook de Zamboni (dweilwagen) werd voor de video voorzien van een GoPro actiecamera.

Winter

Drone Flight heeft veel ervaring met het vliegen in extreme kou. De komende winter gaan zij dan ook naar de Alpen voor verschillende winter opdrachten. Het is alleen even afwachten tot het gaat sneeuwen.

1 Reacties

  1. Hay

    Goed gedaan. Mooi voorbeeld van de kracht van dronebeelden in combinatie met ander camerawerk. Alleen droneopnamen leveren zelden een goede film op. Bovendien geen gevaarlijk gedoe boven gebouwen of mensen. Zo hoort het!

Plaats een reactie