Voor het derde jaar op rij organiseert Drones.nl de Drone van het Jaar verkiezing. Ook dit jaar zijn er vier drones genomineerd waar bezoekers hun stem op uit kunnen brengen. In dit bericht lees je over de genomineerde drone: Parrot ANAFI.

Drone van het Jaar 2019

De Parrot ANAFI drone is genomineerd voor de Drone van het Jaar 2019 verkiezing. Deze consumentendrone beschikt over een unieke camera die je volledig naar boven kunt richten. Dit maakt het mogelijk om niet alleen naar voren en beneden te filmen, maar ook recht omhoog!

Camera

De camera van de Parrot ANAFI is op het eerste gezicht direct hetgeen dat opvalt aan deze quadcopter. De camera zit in een beugel die 180 graden kan draaien wat omhoog filmen mogelijk maakt. Het opnemen van beelden in prachtige kleuren is mogelijk gemaakt dankzij de High Dynamic Range (HDR) opname modus. De camera filmt in 4K UltraHD en beelden worden digitaal gestabiliseerd.

Reizen

Dankzij de inklapbare armen is de Parrot ANAFI gemakkelijk mee te nemen. Wanneer de armen zijn opgevouwen is de drone nog slechts 244 x 67 x 65mm groot. De drone wordt gevoed door een oplaadbare 2700mAh LiPo batterij. Deze batterij biedt een vliegtijd van 25 minuten. Wat uniek is, is dat deze accu beschikt over een USB Type-C laadpoort. Hierdoor kun je de accu van de Parrot ANAFI opladen met een laptop of powerbank. Ideaal voor wanneer je de drone mee neemt op reis.

Afstandsbediening

De Parrot ANAFI wordt geleverd inclusief Parrot Skycontroller 3 die een bereik biedt van 4.000 meter. Door je telefoon aan de afstandsbediening te verbinden kijk je direct live mee door de camera van de drone en zijn er talloze automatische vliegfuncties te gebruiken.

Drone van het Jaar 2019 nominatie: Parrot ANAFI

Vliegfuncties

De Parrot ANAFI zit vol met handige vliegfuncties. Zo kan de drone een object automatisch volgen, een Slow-Moition of Hyperlapse maken en zijn route terug vinden. Dankzij het in de software geïntegreerde geofence weet je zeker dat je nooit ergens vliegt waar dit niet is toegestaan.

Drone van het Jaar 2019 verkiezing

Naast de Parrot ANAFI zijn ook de Eachine E511S, Yuneec Mantis Q en de DJI Mavic 2 genomineerd. Welke van deze drones is jouw favoriet? Breng nu je stem uit op de website Drone van het Jaar en maak kans op een Parrot Minidrones Swing!

Parrot ANAFI video's

0 Reacties

    Plaats een reactie